Ny Forside

Velkommen til at kigge mine gallerier i menuen foroven og finde malerier, der passer til din væg. Kontakt mig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til det, du ser!

I menuen foroven finder du mine gallerier, som giver dig et indtryk af det jeg hovedsagelig maler: Moderne malerier fra Færøerne og Danmark, landskabsmalerier, portrætter, mennesker og dyr.

Dramatiske og uspolerede

klipper ude i Atlanten. Klipper, der beklædes af grøn ‘pels’ overalt. Små bygder med huse i alskens farver. Altid en lys åbning og håb i horisonten.

Relationer mellem dyr

der beretter uskyld, livskvalitet, tryghed og beskyttelse. Menneskets skønhed, udstråling og fortællende kropsholdning. Et stærkt blik hos et menneske, der bidrager aktivt til en bedre verden.

Mit indre

fanges af indtryk, farver, former, lyde, bevægelser og udtryk omkring mig… Også dunkle indtryk fra mediernes nyhedsstrømme sætter spor i mit indre univers.

Havblik!

Brusende, skummende, skvulpende hav. Rislende vand og rumlende bølger der sprøjter ind mod klipper, sten og sand. Svajende rapsmark med valmuer og kornblomster i blid sommervind. Lette stedmoderblomster med lys duft af kold hvidvin en varm sommerdag.

Et voksende behov

for at bidrage til en bedre verden har meldt sin herkomst! Behovet udmønter sig i malerier, hvor jeg med akryl på lærred  omsætter mine indtryk, følelser og oplevelser til malerier, som har til opgave at sprede fornøjelse, glæde og opmuntring til livet i deres omgivelser.